Vossen
hero

Monthly Archives: febrero 2016

Entrevista a Dolors Muñoz a TV Llobregat


El programa Tingues vista, que s'emet a TV del Llobregat, va convidar la Dolors Muñoz com a òptica-optometrista i com a representant de la Vocalia de Prevenció, Visió Infantil i Teràpia visual del Col·legi Oficial d'Òptics Optometristes de Catalunya. En el minut 20:35 del programa podem veure l'entrevista a la Dolors on parla de la campanya Visió i Aprenentatge. Aquesta campanya és una iniciativa del COOOC l'objectiu de la qual és que tot el sistema educatiu, nens, educadors i famílies, reconegui la importància de la visió en l'aprenentatge i donar-ne solucions.

Read More

Participem al curs d’Iñaki Pastor


Els dies 22, 23 i 24 de gener, el Jordi va anar a Madrid per realitzar el curs d'Iñaki Pastor organitzat per SIODEC. Han pogut adquirir un coneixement del treball comú que poden realitzar optometristes i fisioterapeutes en moltes alteracions visuals, vestibulars i de postura, per tal de poder millorar la qualitat de vida dels pacients.

Read More

Curs d’especialització en la Fototerapia Syntonics


Els dies 23, 24 i 25 de gener, la Dolors va realitzar un curs d'especialització en la Fototerapia Syntonics impartit per Ana Vargas García. La Fototerapia Syntonics és utilizada pels optometristres com a complement de la Teràpia Visual en la correcció de problemes acomodatius, problemes binoculars, problemes d'aprenentatge, comportaments relacionats amb la visió i en la constricció del camp visual relacionat amb l'estrés visual, etc.

Read More