Vossen
hero

Category Archives: Sin categoría

Entrevista a Dolors Muñoz a TV Llobregat


El programa Tingues vista, que s'emet a TV del Llobregat, va convidar la Dolors Muñoz com a òptica-optometrista i com a representant de la Vocalia de Prevenció, Visió Infantil i Teràpia visual del Col·legi Oficial d'Òptics Optometristes de Catalunya. En el minut 20:35 del programa podem veure l'entrevista a la Dolors on parla de la campanya Visió i Aprenentatge. Aquesta campanya és una iniciativa del COOOC l'objectiu de la qual és que tot el sistema educatiu, nens, educadors i famílies, reconegui la importància de la visió en l'aprenentatge i donar-ne solucions.

Read More

Curs d’especialització en la Fototerapia Syntonics


Els dies 23, 24 i 25 de gener, la Dolors va realitzar un curs d'especialització en la Fototerapia Syntonics impartit per Ana Vargas García. La Fototerapia Syntonics és utilizada pels optometristres com a complement de la Teràpia Visual en la correcció de problemes acomodatius, problemes binoculars, problemes d'aprenentatge, comportaments relacionats amb la visió i en la constricció del camp visual relacionat amb l'estrés visual, etc.

Read More

Membres de l’ACOTV


L’Associació Catalana d’Optometria i Teràpia Visual és una entitat creada l’any 2001 per cobrir la necessitat de donar forma, cohesió i la màxima professionalitat a l’optometria i a la teràpia visual. L'especialització universitària, la proliferació de post-graus, l'empenta de la cirurgia refractiva, les necessitats visuals d'una societat tecnològica en ple desenvolupament i, sobretot, la necessitat de donar resposta a aquestes exigències, va fer que un grup de professionals de la visió es plantegés crear l'ACOTV. www.acotv.org

Read More

Xerrada-taller a l’escola Ribatallada


A la sessió informativa i taller preparat per a mestres us explicarem en què consisteix la nostra feina: Què és una avaluació optomètrica, com analitzem els resultats, com podem detectar a les escoles els signes i símptomes que ens indiquen que una disfunció visual pot estar interferint en el procés d'aprenentatge dels nostres alumnes. També, i molt important , entendre i interpretar un informe optomètric, resoldre dubtes que us puguin sorgir.

Read More